Vai a dat de necaz

60422873_2728592303879975_4747997001818308608_oVai este in grija noastra de acum cinci ani cand a fost abandonat la o margine de comuna.
Pentru ca nu se lasa atins n-am putut sa-l luam in timp util asa ca ceva rau i s-a intamplat si dupa ce am aflat ca nu-si mai poate folosi trenul posterior l-am capturat cu mare greutate. In timp a inteles ca nu-i suntem dusmani si ni s-a incredintat total.
Din nefericire pentru el, toate eforturile medicilor de a-l face sa paseasca din nou normal, n-au dat roade asa ca Vai s-a deplasat cum a putut, n-a avut nevoie de ingrijiri speciale si caruciorul pe care i l-am comandat nu i-a fost de ajutor. Era vesel si pus pe scandal cu vecinii din tarc dar de cateva zile starea lui s-a schimbat in rau.

Doarme mult, nu-si mai poate gasi echilibrul asa cum o facea pana acum, a devenit mai mult static, mananca selectiv si mai nou nici macar asta nu mai face. Azi a fost dus la control, analizele de sange i-au iesit bune, temperatura e normala, radiografia nu arata nimic special asa cum n-a aratat nici in 2014 dupa accident si cu toate astea starea lui e deplorabila. Azi a primit un tratament care ar trebui sa-i amelioreze starea. Vom vadea daca a avut sau nu efect.

Vai are nevoie de gandurile voastre bune si speram ca si acestea il vor ajuta.

Vom reveni cu vesti.

 

UPDATE: 19 Mai 2019

Analizele sumare i-au iesit bune, la radiografie nu s-a putut vedea mai nimic la coloana. A primit tratament, este perfuzat pentru ca nu vrea sa manance decat rar si selectiv, vomita si cand cade pe partea dreapta nu se poate ridica, are stare de voma se ineaca si risca sa se sufoce. Trebuie urmarit non stop si ajutat sa-si recapete pozitia ca nu-l pierdem. Tineti-i pumnii va rugam. Vai e un catel foarte bun si cel care l-a abandonat si-a facut mari pacate cu el.