Va multumim din suflet oameni minunati

49274336_2434194376653104_823010639805939712_oIn timp ce in Romania infloreste pe zi ce trece o intreaga industrie pe seama cateilor si pisoilor abandonati, profitabila mai mult ca sigur pentru unii, noi ne luptam in continuare cu morile de vant.
Am facut tot ce ne-a stat in puteri sa schimbam legile in favoarea animaleor dar am obtinut din pacate doar o victorie pe hartie, pentru ca din pacate legile obtinute nu se aplica.

Nu colaboram cu nicio organizatie din afara tarii, (aici e mult de spus) asa ca finantele de care dispunem sunt foarte mici.
Cateii salvati de noi nu se bucura de confortul pe care-l merita dar arata bine, sunt veseli si recunoscatori pentru grija care le-o purtam. Stiu ca-i iubim si aproape fiecare dintre ei ne considera stapanii/prietenii lor.
In acest context fiecare donatie, de orice fel conteaza enorm pentru noi si de fiecare data le multumim chiar daca n-o facem public, celor care ne dau o mana de ajutor.

Asa i-am cunoscut pe dl Sava si pe d-na Doina, oameni cu suflete minunate care au decis sa ajute cum pot. Ieri am primit o casuta speciala si bine construita pentru pisicute si dupa sarbatori vom primi inca una pentru catei.
Le multumim din toata inima celor doi oameni minunati si le dorim un AN NOU cu sanatate si multe impliniri.