Sterilizarea obligatorie poate fi o solutie la rezolvarea existentei animalelor fara stapan?

In opinia noastra este cu siguranta o solutie si in acest sens ar trebui emisa o hotarare in regim de urgenta. In felul acesta numarul animalelor abandonate ar scadea simtitor. Dupa cum veti observa la aceeasi concluzie s-a ajuns si diverse state, orase din toata lumea.

Los Angeles – aproba ordonanta privind castrarea si sterilizarea. Aceasta ordonanta introduce obligativitatea castrarii cainilor si pisicilor pana la varsta de 4 luni.

Owners who do not comply with the law would receive information on subsidized sterilization services. If their pets are not fixed within 60 days, owners could face a $100 fine or eight hours of community service. A third offense could result in a $500 fine or 40 hours of community service.

Cine nu se supune legii va primi mai intai informatii referitoare la serviciile de sterilizare mai ieftine. Daca nu si le castreaza in 60 de zile, vor plati o taxa de 100 dolari sau 8 ore in folosul comunitatii. Daca nici dupa aceasta nu si le castreaza amenda va fi de 500 dolari sau 40 de ore in folosul comunitatii.

Speram sa vedem aceasta minune si in Romania, cat mai curand.