Stand-Up Comedy cu codiță în scop caritabil

stand upAsociația pentru protecția animalelor ROBI, împreună cu o trupă extraordinară de tineri actori de comedie, printre care Vio, Raul, Sergiu, Micuțu, Teo și Costel, organizează o seară specială de stand-up comedy în scopuri caritabile. 

Marți, 25 iunie 2013., la ora 21, vă așteptăm la un spectacol memorabil, numai bun pentru descrețit frunțile și legat noi prietenii, care va avea loc la Club 99, situat în Bulevardul Dacia nr. 99. Intrarea la spectacol se face pe bază de bilete, prețul unui bilet este de 25 de lei, iar rezervarea locurilor este obligatorie. Rezervările se fac la numărul de telefon 0733.500.301.

Râsete, atmosferă destinsă, o seară perfectă alături de prieteni, iar la final un gest caritabil: veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate integral Asociației pentru protecția animalelor ROBI. Fondurile astfel strânse vor fi direcționate, cu deplină transparență, către susținerea proiectelor asociației având ca scop protecția și bunăstarea animalelor, în special a celor fără stăpân. 

Va asteptam!