Se va schimba vreodata ceva in aceasta directie?

pisiIata unul dintre strigatele de ajutor primite frecvent de noi :

„Azi am observat in spatele blocului o pisica proaspat mamica, care a fatat azi noapte cred si are in jur de 6-7 puisori (nu am reusit sa ii numar). Din pacate, locul pe care si l-a ales nu o fereste de o ploaie, sta sub niste frunze mai mari, direct pe pamant. Nu ii pot improviza nici o cusca pentru ca in secunda numarul 2 ar fi aruncata cu tot cu puii de locatarii nebuni, cat nu atrage atentia sper sa fie bine.
Tot ceea ce pot sa fac si o voi face in continuare este sa ii dau de mancare (nu ma lasa sa ma apropii, e o adevarata aventura sa ii apropii bolul de mancare), dar nu o pot gazdui pentru ca am un caine destul de curios din fire (el cu siguranta nu i-ar face nimic, dar ea ar fi super stressata) si un pisoi de 2 luni pe care l-am crescut cu biberonul de la cateva zile, cules si el de la gunoi. Din pacate, stau in chirie si animalutele pe care le am sunt deja abia acceptate de proprietar.
Daca aveti posibilitatea, va rog sa distribuiti aceste poze, poate se gaseste cineva care sa-i ofere mamicii un loc in care sa aiba grija de puiutii ei. Imi este teama de locatarii blocului ca ii vor omori, au mai fost cazuri, iar ei sunt pur si simplu neajutorati. Pisica ii ocroteste atat cat poate, dar ei sunt mici de tot. ”

Pentru ca noi avem deja toate locurile ocupate in exces, ne e imposibil s-o ajutam pe biata mamica si pe puii ei. Daca cineva dintre voi e dispus sa-i gazduiasca e rugat sa ne contacteze la : asociatia.robi@gmail.com