O viata grea.. inca de cand erau pui. Sa mai spere?

catei rosettiVa amintiti de cazul dificil de acum ceva vreme cand cativa oameni fara casa aveau 4 catei adulti, o pisica si 10 pui de catel? 

Puii au ajuns atunci la casele lor, iar oamenii au refuzat orice ajutor privind sterilizarea sau gasirea unor case pentru catei sau pisica. 
De aproximativ o luna cateii si pisica au fost parasiti. Din toti cateii (care pana la urma credem ca erau 5) 4 inca stau pe strada in o zona apropiata. Pisica a disparut. 

Catelusa crem cu o dunga alba e foarte sociabila dupa cum se vede, si are mare nevoie de un stapan.
Catelul crem este si el sociabil doar ca se mai sperie din cand in cand. Trebuie luat usor si e un caine de milioane. In poze nu a avut nici o problema sa ma lase sa ii mai largesc zgarda, chiar daca era speriat.
Catelusa neagra de talie mare e mai sperioasa, se apropie de oameni, dar nu prea ne lasa sa o atingem.
Mai este o catelusa crem de talie medie, care insa nu am gasit-o cand am mers in vizita la ei.

Viata lor s-a schimbat de la o zi la alta si acum stau la mila trecatorilor. Din fericire dat fiind ca sunt 4 catei noi aparuti in zona, si ca mai ales 2 sunt de talie mare, cei din zona nu prea ii mai doresc… pentru ca se sperie de ei.
Si cateii.. nu stiu unde sa se duca, si probabil spera ca sa vina cineva dupa ei.. Lucru care nu se va intampla din pacate.

Daca doriti sa adoptati vreo unul din catei sau aveti unde sa ii tineti pana vor fi adoptati va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com pentru a va spune exact locatia unde sunt.