O poveste dulce

afroAfrodita a fost adoptata acum cateva zile dupa o saptamana de asteptare. Pitica a mai continuat tratamentul pentru ciuperca o saptamana pentru a nu exista riscul imbolnavirii lui Mau, motanelul care o astepta. 
S-au intalnit la veterinar si nu au fost mari suparari.. iar cand micuta a ajuns acasa, Mau a indragit-o din prima clipa. Afrodita s-a transformat in Maya 

Mau este un motan mare si frumos si ne bucuram ca nu exista probleme intre el si Maya, pentru ca fara acceptul lui viata ar fi fost mai grea. Micuta stia ca motanii mai mari sunt numai buni de jucat asa ca a incins o ‘hora’ in care mai insera momente de pauza. S-a inteles si la aceste aspecte, pentru ca Maya il anunta cand joaca trebuie sa inceteze, iar Mau o respecta si asculta, in ciuda dimensiunilor sale.
Si pentru ca totul sa fie bine, nu se cearta nici cand vine vorba de somn. Mau are locul lui pe perna, iar Maya pe Stefi sau imediat langa.

Nu putem decat sa ii multumim Stefaniei pentru rabdarea avuta si investitiile facute pentru ca blanosii sa ajunga impreuna. Dupa doar cateva zile Mau are grija sa o iubeasca si ingrijeasca pe Maya, iar ea sa il starneasca la joaca. Ne bucuram ca Stefi a vrut sa mai adopte o pisicuta pentru ca Mau sa fie mai bucuros, si ca Maya a fost norocoasa care a ajuns sa fie rasfatata.

Va lasam sa va bucurati de pozele cu un trio de exceptie, Stefi si M&M,cele mai dulci bomboane.