Maya a fost recuperata, dar multi alti catei inca asteapta un OM.

Va mai amintiti de catelusa pe care o cautam prin adaposturile statului pentru a o recupera? Dupa ce am sunat si intrebat peste tot, am gasit-o la DogTown si am putut-o prelua dupa ce a trecut perioada de carantina.

Inafara de un ochi lovit sau muscat si o umflatura la cot, Maya este bine sanatoasa. Bineinteles ca nimeni nu stie cum de are aceste urme, si dat fiind ca a trecut prin atatea maini e dificil de gasit vinovatul. 

Maya a fost norocoasa pentru ca cineva a luptat pentru ea si i-a acordat din nou ocazia sa se bucure de soare, de o plimbare prin iarba si de o mangaiere insotita de cuvinte dragastoase. In aceste adaposturi sunt insa sute de catei pe care nimeni nu ii revendica si nimeni nu ii vrea. Ei asteapta de dupa gratii ca cineva sa ii salveze. Oricine care merge in un astfel de adapost si vede toti acei ochi necajiti, realizeaza cata nevoie are fiecare de un OM. Daca doriti sa aveti un suflet iubitor langa dumneavoastra nu ezitati: mergeti in un adapost si luati un catel, acolo veti gasi atat pui cat si catei adulti, diferite dimensiuni, culori dar toti cu o mare nevoie sa fie adoptati.

Cei care ingrijeau catei care au fost luati de hingheri, sau cei care doresc sa salveze un suflet de la ecarisaj, mai jos aveti datele de contact ale adaposturilor care apartin de Bucuresti:

Adapostul Pallady 
Adresa: bd Theodor Pallady nr.262, sector 3 
Telefon: TELVERDE: 0800827722, fix:+40 (21) 312.95.55, 
Site: http://www.aspa.ro/
Program: Luni, Miercuri şi Vineri: 11:00 – 13:00

Adapostul din Mihailesti 
Adresa: pe soseaua E70
Program: Luni, Miercuri şi Vineri: 11:00 – 13:00

Adapostul Dog town 
Adresa: pe soseaua E85 -Sat Uzunu, comuna Calugareni, judetul GIURGIU 
Telefon: 021.230481
Site: http://www.dogtown.ro/ 
Program: Luni, Miercuri şi Vineri: 13:00 – 15:00
E-mail: dogtown@asociatiaportico.r

Salveaza o viata, ofera-i unui caine din adapost o sansa si nu vei regreta. 
Adopt, Don’t Shop!