Mascota Pet Expo 2016

Aproape 45.000 de like-uri pentru concursul “Mascota Pet Expo 2016”

  • Labradorul TED castiga locul I cu  5100 like-uri
  • Noua mascota primeste hrana pe 3 luni de la sponsorul Hill’s
  • Pentru prima data in concurs, un participant va avea propriul stand


TEDConcursul “Mascota Pet Expo 2016” si-a desemnat castigatorul. Mascota Pet Expo din acest an este TED, un Labrador Retriever de un an si jumatate. TED isi va asuma rolul de vedeta inca din aceasta saptamana, cand va participa la o sedinta foto pentru a aparea pe toate materialele de promovare ale targului. Popularitatea sa va fi rasplatita si cu hrana pe trei luni de catre sponsorul concursului, producatorul de hrana pentru animale Hill’s. TED a castigat competitia cu 5100 de like-uri si 883 share-uri ale postarii sale. Au fost peste 150 de inscrisi in concurs iar media de like-uri pe fiecare poza a fost de 289. 

Potrivit regulamentului concursului “Mascota Pet Expo” toti participantii au postat pe contul personal o poza cu animalul de companie, personalizata cu sloganul “Merg la Pet Expo – 6-8 mai 2016”. Castigatorul a fost desemnat in functie de numarul de like-uri stranse pe perioada concursului, cu mentiunea ca acestea sa fie date de conturi ale persoanelor de origine romana. Proprietarul  castigatorului, Liviu Varzaru spune : “ Am vizitat PetExpo anul trecut impreuna cu Ted si am ramas placut impresionati de acest eveniment. Intre timp, i-am facut lui Ted si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/tedthelabrador/ ) si ne-am gandit sa participam si noi, la concursul Mascota Pet Expo. Ted este un catel extrem de activ de aceea incercam sa ii asiguram cat mai mult timp pentru joaca. Ii plac foarte mult iesirile in parc, unde se joaca cu alti catei, plimbarile lungi pe afara, dar si joaca impreuna cu stapanii in casa. “

Inca de la 4 luni, Ted a urmat cursurile dresajului de baza la Ringstar, ulterior a inceput cursurile de Agility, iar in prezent urmeaza cursurile de Clicker Training.

BOSSULICA

Pe locurile 2 si 3 in concurs s-au clasat BOSSULICA, un motan Scottish Fold cu 4900like-uri (278 share-uri) si BORIS, un bulldog francez cu 3100like-uri (358share-uri).

“Anul acesta ne-a fost foarte greu sa alegem castigatorii pentru ca a trebuit sa separam like-urile oferite de romani de like-uri oferite de conturi din afara astfel incat concursul sa fie cat mai corect. Din pacate, primul clasat in competitie, Bella, a fost descalificata intrucat din cele 5800 de like-uri primite, peste 4000 erau conturi din alte tari. Conform regulamentului, sunt luate in considerare doar like-urile oferite de pe conturi ale romanilor” spune Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Un moment inedit in desfasurarea targului de anul acesta este prezenta cu stand al celui de-al doilea clasat in concurs. Motanul Bossulica a avut propria campanie electorala pentru obtinerea voturilor iubitorilor de animale, acesta avand aparitii media si tv in care si-a sustinut cauza. Pentru dedicatia si perseverenta cu care a promovat prezenta la Pet Expo de anul acesta, motanul va avea ocazia sa isi testeze celebritatea in randul vizitatorilor de anul acesta la propriul sau stand in cadul Pet Expo.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00, Sâmbătă (07.05.2016) 10:00 – 19:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro si https://www.facebook.com/events/583436881808694/.