La revedere Romania!

28472236_1910018495737364_5660049443316039680_oMa numesc Tonya si maine voi parasi Romania pentru ca am fost adoptata de o familie din Germania. N-as fi vrut sa fac asta dar am fost nevoita sa accept singura cerere de adoptie serioasa.

Am mai fost la un pas de a ajunge aici la noi intr-o familie care are o fetita mai timida si pentru care cautau o prietena canina. 


Cei de la Robi le-au spus ca sunt cea mai potrivita pentru fetita lor si culmea dintre toti catetii fetita lor a interactionat doar cu mine. Dar pentru ca nu eram de nicio rasa, parintii au ales-o pe Kafy probabil pentru ca e metis de Ciobanesc German, chiar daca nici fetita nici Kafy n-au avut nicio tresarire cand s-au vazut si n-au manifestat niciun interes una fata de cealalta.

Mie-mi pare rau si acum ca n-am fost aleasa pentru ca mi-a placut tare mult fetita si sunt convinsa ca am fi devenit prietene pe viata si ne-am fi ajutat reciproc sa ne fie mai bine.

Dar n-a fost sa fie si din pacate peste putin timp Kafy a fost returnata pe motiv ca nu interactioneaza cu fetita si latra excesiv deranjand vecinii.

Asa ca voi pleca oftand inca dupa frumoasa fetita pe care n-o voi uita niciodata, dar pe de alta parte voi darui toata dragostea mea celor care m-au dorit chiar daca nu sunt de rasa.
Am uitat sa va spun ca nu a fost vizitator in adapost care sa nu fie luat in brate de mine (sunt micuta asa ca imi infasuram labutele de piciorele lor si nu le dadeam drumul cu una cu doua, doar, doar vor intelege cat de mult imi doresc sa ma ia acasa, dar nimeni n-a facut-o).

Pacat Romanie, n-as fi vrut sa plec dar oamenii de aici au multe idei preconcepute si niciun respect fata de noi cateii unicat.