Kafy si vizitele mult asteptate

67689011_2938278222911381_7842346249381478400_nCe se intampla cand oamenii buni aleg sa isi dedice timpul unei cauze frumoase? Flutura codite prin adapost!

Asta s-a întâmplat și in cazul nostru cand o echipa de voluntari din Turcia ne-a spus ca vor ca pana la 1 septembrie sa isi dedice putin din timpul lor pentru animalele din adăpostul nostru. Unii catei au fost pieptanati, iubiti si mangaiati, au primit hrana umeda si recompense iar acest eveniment va mai avea loc!
In final asta conteaza, ca animalele noastre sa aiba parte de interactiune umana.
Daca si tu doresti sa ajuti scrie-ne la asociatia.robi@gmail.com

In poza este o frumoasa domnișoară ascunsa de soare, pe nume Ecem, alaturi de o locatara a adapostului, KAFY: Vreti sa va zicem cum s-a desfășurat o partida de joaca? Pai intai de toate a asteptat cumintica de o parte pana am intrat la ea in tarc dupa care s-a ,, dezlănțuit ” : pupici, alergaturi, tumbe de fericire sunt putinele lucruri pe care Kafy ni le-a daruit. Este toata plină de energie si iubire si cum puteti observa in videoul de mai jos este un spirit competitiv. Bineinteles ca si-a aratat si inteligenta cand la plecare s-a pozitionat in fata portii incat sa nu ne fie posibil sa plecăm 😆 Dar intr-un final ea a inteles.. a inteles ca trebuie sa facem si alte codite sa fluture.
Ar face orice sa ajunga la o familie iubitoare si responsabila!

Pana acum a castigat jocul, ne-a castigat inimile si speram ca o sa castige si un stapan. Ce spuneti? Doriti sa o cunoașteți pe Kafy mai bine? Trebuie doar sa ne scrieti la asociatia.robi@gmail.com