Ioana C. e ingerul pazitor al motanelului Athos.

ioanaAsa a inceput povestea adoptiei virtuale a motanelului Athos :
„Ma numesc Ioana C. Sunt din A. si locuiesc in T.
Am un motanel si as adopta toate animalele din lume daca as putea dar pt. ca nu pot m- am hotarat deocamdata sa fac primul pas si sa ajut cu cat pot un motanel de la voi de la adapost.
Asa ca vreau sa-l adopt virtual pe Athos. Am inceput sa donez prima suma de inceput 50 lei dar o sa vreau sa donez mai mult pe luna si nu neaparat luna de luna. Se poate proceda si asa?
Si as vrea sa ii cumpar eu mai multe lucruri pe perioada cat va sta la voi si cand el va avea sansa sa fie adoptat aceste lucruri sa fie utilizate pt alte pisicutze. Cum le pot trimite la voi ? platesc eu costurile cu transportul.
Nu cred ca voi avea ocazia sa-l mangai vreodata pe Athos. In primul rand pt ca mi- as dori mult sa-si gaseasca repede o familie si sa fie adoptat si in al doilea rand ca ne desparte o distanta cam mare de la mine la voi, dar mai aproape de mine nu am gasit aceasta facilitate pe care o oferiti voi si pt. care doresc sa va felicit ca o aveti pt ca asa pot sa ajut si eu cu putinul pe care il pot oferi sa duca o viata mai frumoasa sufletele acestea frumoase si nevinovate.
In schimb mi-as dori daca se poate sa primesc poze cu Athos, sa stiu despre starea si viata lui, cat de des este posibil.
Donatia o fac intr-unul din conturile care le aveti pe site, corect?”

Si Ioana s-a tinut de cuvant, ne-a trimis multe daruri pentru pisicute dar cel mai de pret dintre daruri a fost dorinta ei ca Athos sa fie adoptat cat mai repede.
Azi, Athos a fost adoptat.
Cum o putem numi altfel pe Ioana decat ingerul lui pazitor?

Iti multumim din suflet Ioana. Esti un dar de la Dumnezeu.