ECHIPA ROBI CAUTA INOTATORI IUBITORI DE ANIMALE!

Dragi prieteni si sustinatori, nu-i asa ca v-ati saturat sa tot vedeti la tot pasul, pe strazi, prin fundaturi sau prin subsoluri de bloc, pisici fara stapan, gestante, sau pisoi amarati, vai de capul lor?
Nu-i asa ca v-am dezamagit cand ne-ati mai scris sa ne rugati sa sterilizam gratuit pisici fara stapan, si noi v-am spus ca nu mai avem fonduri?

Ei bine, vrem sa schimbam asta, dar avem urgent nevoie de ajutorul vostru:
Asociatia ROBI isi doreste foarte mult sa participe la Swimathon Bucuresti 2014, un eveniment de strangere de fonduri pentru proiecte in folosul comunitatii. 
Proiectul cu care ne-am inscris este un program de sterilizari gratuite pentru pisici. Insa pentru acest lucru trebuie sa gasim 4-5 oameni inimosi si buni sportivi, care sa inoate pentru noi, in stafeta, cat mai multe bazine, in timpul de 50 de minute. 

Am tot avut promisiuni, dar pana in acest moment, pe ultima suta de metri, n-am reusit sa ne formam echipa, si deci nu vom putea participa!

Va rugam, daca sunteti inotator BUN, sau daca cunoasteti un inotator BUN dispus sa depuna un efort pentru o cauza buna, contactati-ne AZI pe adresa asociatia.robi@gmail.com

Evenimentul Swimathon se desfasoara pe 12 iulie, orele 9-14, la bazinul olimpic Lia Manoliu. Echipele ONG-urilor participante pot fi formate din 1-5 persoane, care sa inoate cat mai multe bazine in timpul total de 50 de minute.

Mai multe despre Swimathon:
http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/
https://www.facebook.com/SwimathonB