DONEAZA pentru Swimathon

Doneaza pentru Swimathon

Dragi prieteni inimoși,

Datorită vouă avem nu una, ci DOUĂ echipe (FETE și BĂIEȚI) gata să înoate pentru noi la Swimathon, în dorința de a strânge fonduri pentru campania noastră de STERILIZĂRI GRATUITE PENTRU PISICILE FĂRĂ STĂPÂN.

Vă rugăm și pe voi să ne suțineți pe ce căi puteți, atât prin PROMOVAREA evenimentului în sine și a proiectului nostru, cât și prin DONAȚII.

Mai multe detalii despre Swimathon, evenimentul care se va desfășura pe 12 iulie, 9-14, la Bazinul Olimpic Lia Manoliu puteți citi aici.

Mai multe detalii despre PROIECTUL ROBI.


Mai multe detalii despre DONAȚII: Donatorii pot oferi sume fixe pentru fiecare lungime de bazin parcursă sau o sumă totală, la alegerea lor, pentru întreaga echipă. Donațiile pot fi făcute ONLINE, prin BANCĂ sau în NUMERAR la sediul Fundației Comunitare București (str Gina Patrichi nr 6) sau în cadrul evenimentului, unde se va tăia și chitanță. Pentru detalii accesați această pagină.

IMPORTANT: NU trimiteți donațiile pentru acest proiect direct în conturile Asociației Robi, ci cum am explicat mai sus.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți pe pagina donatorilor, la linkul de mai sus.

Ne bazăm pe ajutorul vostru în promovarea evenimentului și a cauzei noastre și sperăm să vă vedem în număr cât mai mare și pe 12 iulie!

Mulțumim,
Echipa ROBI