Deya adoptata in dec.2013 si RETURNATA dupa sase luni.

deyaDeya a fost abandonata impreuna cu sora si mama ei pe un camp din preajma Bucurestiului. Catelusele au avut mare noroc pentru ca au fost gasite de Emil si preluate de Asociatia Robi. 

Micutele n-au stat prea mult la noi pentru ca au fost adoptate. Deya a ajuns la Ploiesti unde a fost adoptata de o domnisoara titulara contractului si a locuintei si prietenul ei. Parea sa fie o adoptie reusita pana cand drumurile celor doi s-au despartit. Domnisoara titulara contractului a plecat pe alte meleaguri departe de Romania, lasandu-i prietenului ei un bilet sec in care scria „am plecat” si desigur i-a lasat-o si pe Deya.
Prietenul ei a fost nevoit sa se intoarca la parinti unde nu are conditii s-o pastreze pe Deya asa ca micuta catelusa a ajuns din nou in grija noastra.

Deya e complet debusolata, nu intelege unde au disparut toate cele bune din viata ei si spera sa se trezeasca cat mai curand din acest cosmar.

Din pacate inapoi la viata dusa nu se mai poate intoarce asa ca speram din tot sufletul ca o familie RESPONSABILA o va placea si adopta. 

Daca va place Deya si vreti s-o adoptati trebuie sa stiti despre ea ca e o catelusa tare cuminte, e de talie mica si E DISPERATA PENTRU CA NU INTELEGE CE SE INTAMPLA CU OAMENII, CUM AU DEVENIT ACESTIA ATAT DE IRESPONSABILI.

Pe Deya o gasiti la : asociatia.robi@gmail.com