Despre Ronnie doar de bine, despre stapan doar de rau

71086640_3040257866046749_9078252930238251008_nRonnie a ajuns in grija noastra in iulie 2018 si o luna mai tarziu mai tarziu avea sa fie adoptat de catre un domn care parea responsabil. Ne-am bucurat de adoptie la vremea respectiva dar in timp lucrurile n-au evoluat cum ar fi trebuit.
Stapanul lui a ignorat contractul semnat si a instrainat cainele pe motiv ca e prea nazdravan.

Presupunem ca cei care l-au luat ii permiteau sa vagabondeze, asa ca dragul nostru Ronnie a ajuns sa fie capturat de hingheri. Dupa ce i-a fost publicata fotografia pe site-ul ASPA Mihailesti cineva a comentat ca acest caine apartine unui prieten si ca se va duce sa-l revendice ziua urmatoare.

Nu avea cum sa faca asta pentru ca Ronnie figura inca pe numele Asociatiei Robi in RECS.

Am fost sunati de cei de la ASPA Mihailesti care ne-au spus ca a intrat in baza lor un caine inregistrat pe numele Asociatiei si azi l-am luat pe Ronnie inapoi.

Le-am multumit pentru ca ne-au anuntat si ei la randul lor ne-au multumit ca am venit sa-l luam. Baza e plina ochi si daca, cateii din baza nu vor fi adoptati risca sa fie omorati asa ca va indemnam sa urmariti paginile ASPA si sa adoptati.

Dar sa revenim la Ronnie al nostru. Trebuie sa stiti ca s-a facut o frumusete de catel si cautam pentru el o familie responsabila.

Vom reveni curand cu noi fotografii. In caz ca vreti sa-l adoptati dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.com