Daca ati fost victimele hingherilor ASPA

Comunicat Cutu-Cutu:

Daca ati fost victimele hingherilor ASPA:

1. Daca hingherii au intrat pe proprietatea Dvs (curte, etc) si v-au ridicat cainele ilegal din curtea Dvs.
2. Daca vi s-a luat catelul de langa Dvs cu forta
3. Daca un caine ridicat de hingheri de la bloc nu a mai putut fi gasit nicaieri desi l-ati cautat in toate adaposturile ASPA (Pallady, Bragadiru, Mihailesti)
4. Daca hingherii v-au ucis cainele cu crosa sau la tranchilizare si nu a mai ajuns viu la adapost
5. Daca v-ati recuperat cainele de la hingheri cu boli sau ranit
6. Daca ati asistat la cazuri de cruzime contra animalelor (caini batuti de hingheri, schingiuiti pt amuzamentul lor, etc) si aveti dovezi certe
7. Daca ati vazut cum cainii nu sunt transportati in custi individuale ci la gramada, mai multi caini intr-o cusca
8. Daca ati vazut cainii de la adaposturile hingherilor supusi relelor tratamente sau cruzimilor (fara apa de baut, fara spatiu corespunzator, aglomerati, raniti, in apa, fara castroane, fara acoperis, caini bolnavi la un loc cu caini sanatosi, morti, samd)
9. Daca, pentru recuperarea cainelui, ati fost nevoit sa luati toate adaposturile la rand, pierzand foarte mult timp, energie si bani, in loc sa gasiti unde este cainele exact pe web-site-ul pe care ASPA era obligat de norme sa-l creeze.

Puteti reclama aceste abuzuri catre Asociatie dupa urmatorul model:

„Catre Asociatia `Cutu, cutu`
Subsemnatul (Nume/Prenume) domiciliat in Bucuresti, (strada, bloc, etaj, apartament, sector) va aduc la cunostinta urmatoarele:
In data de …. (perioada aproximativa) ma aflam (descrieti locul savarsirii abuzului). Descrieti abuzul la care ati fost supus……………………...
Solicit Asociatiei sa ia masuri pentru sanctionarea acestor abuzuri
Nume/prenume
Semnatura Data”

Marturiile Dvs vor fi folosite in procesul intentat de Asociatie impotriva ASPA. Pe baza marturiilor veti putea fi chemati ca martori in Instanta, daca va fi cazul.

Trimiteti marturiile Dvs in format electronic pe e-mailul Asociatiei asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com sau contactati-ne la numerele 0766251158, 0720798273, 0741508632.