Cumparand o patura Merino ajutati peste 300 de animale.

merinoCum poate sa va aduca o patura din lana pura de Merino in afara de confortul garantat, satisfactia ca ati ajutat un adapost de animale?

Simplu. Doamna Raluca a decis sa directioneze 80% din vanzarea acestor paturi catre asociatia noastra.

Iata mesajul transmis catre toti cei care doresc sa ajute.
„A P E L CATRE OAMENII CARE CELEBREAZA VIATA IN TOATE FORMELE EI.
O mana de ajutor precum o DISTRIBUIRE MASIVA este de mare folos!
Doresc sa strang fonduri pentru Asociatia pentru protectia animalelor ROBI prin redirectionarea a 80% din vanzarea produselor catre conturile acestora! Acesta este site-ul lor: http://www.4animals.ro/
„Si noi simtim frigul, foamea, setea si meritam sa fim iubiti si ocrotiti… Te vom iubi neconditionat si nelimitat!”
Este vocea sufletelor fara aparare comunitare, care de fapt sunt responsabilitatea noastra, a tuturor. Daca am putea sa o auzim fizic, ar face oare acea diferenta majora? Pentru aceasta cauza eu sunt aici si acum.
Doresc sa se stie ca in clipa in care ne vom uni fortele, de oriunde am fi, vom putea genera protectie, dreptate si dragoste acolo unde lipseste ! Intr-un spatiu sustinut de Oamenii empatici, valorosi, impreuna cu legile noi adoptate pentru protectia animalelor si cu asociatiile care le salveaza, adapostesc si protejeaza, spunem NU ABUZURILOR! Asa se naste nucleul civilizatiei cat mai orientate spre bunastare, bunatate si dragoste pura, si nu spre distrugere, ignoranta si agresivitate! Toate fiintele acestei planete sunt interconectate si in permanent schimb de energie.

In urma discutiilor avute cu dna Marilena Cristian – presedinta a asociatiei, si dna Alina – voluntar ROBI, pt colaborarea deschisa, am ales Asociatia pentru protectia animalelor ROBI pentru a strange fonduri din vanzarea paturilor mele din lina pura de Merino. Mai exact, o patura de Merino va costa 850 lei, bani care vor fi redirectionati in procent de 80% catre Asociatia Robi pentru salvarea si ingrijirea sufletelor fara aparare. Cu dovada tuturor platilor realizate, fara exceptie!

Au peste 300 de animale (catei si pisici) care isi doresc un stapan.
Asadar, Paturile din lana de Merino (180×200 cm) realizate manual sunt hipoalergenice, prietenoase cu pielea si pastreaza temperatura optima a corpului- iarna sunt calduroase,iar vara sunt racoroase.
Calitative, utile in orice moment al anului si pliabile pe orice tip de personalitate sau varsta, designul sofisticat este unic.
Pentru comenzi, va rog sa imi lasati mesaj privat si va voi raspunde cat mai prompt.
VA MULTUMIM CU TOTII!
Linkul catre pagina paturicilor este: https://www.facebook.com/celemaidoritepaturi/
Culori: Roz pal, Albastru ciel, Gri inchis, Alb, Maro. Pret:850 lei”

Va multumim din toata inima stimata doamna Raluca si va dorim vanzare buna.