Cerem responsabilitate in toate

Acum mai bine de 20 de ani ceream autoritatilor sa ia masuri legate de inmultirea animalelor din proprietate privata tinand cont de faptul ca unii dintre stapanii lor care sunt iresponsabili, refuza sa-si sterilize animalele, le lasa sa se inmulteasca si apoi le abandoneaza. Ne-a fost cumplit de greu sa convingem autoritatile sa ia masuri legate de aceasta situatie, am obtinut incepand din 2008 primele restrictii, apoi a aparut si obligativitatea sterilizarii, a microciparii si inregistrarii cainilor de companie. Suntem in 2020 si nici acum autoritatile nu iau in serios CONTROLUL INMULTIRII ANIMALELOR CU STAPAN.

De ce amintesc de aceasta situatie? Pentru ca vad cumva o reactie asemanatoare a celor care nu inteleg cat de grava e situatia, de asta data chiar a noastra, a oamenilor care pot fi contaminati cu virusul capabil sa anihileze aproape pe oricine.

In zadar le spunem oamenilor STERILIZATI-VA ANIMALELE, pentru ca e solutia ideala si cea mai umana, pentru ca ei nici acum nu inteleg.

Tot asa se intampla si in cazul RECOMANDARILOR pentru oameni. Nici ei nu inteleg de ce nu trebuie sa mai iasa oricum si oricand. De asta e necesara interventia ARMATEI.
Si ne-am fi bucurat noi cei care avem compasiune pentru animale sa avem un efect asemanator si in cazul animalelor, ucise cu milioanele prin ecarisaje, in conditii cumplite.

Indemnul nostru pentru voi este sa respectati regulile si pentru autoritati sa-si faca treaba.