Catel batran in cautare de inger pe pamant

mosuUPDATE 1 Februarie: De azi insa mosul nostru a plecat la casa lui si pentru asta ii multumim din suflet Elenei care a decis sa-l adopte, asa batran cum e si cu problemele de sanatate datorate varstei inaintate. Mai rar ni se intampla asa ceva si inca nu ne vine a crede ca e adevarat. Felicitari Elena pentru decizia luata. Asteptam vesti si speram sa fie bune

Din nou clasica poveste : catelul familiei imbatraneste si creaza probleme? Nicio problema pentru ca poate fi abandonat oriunde si garantat un fraier sau poate mai multi le vor spala pacatele celor care l-au abandonat.

Cam asa stau lucrurile si in cazul acestui metis batran, abandonat undeva in Bucuresti. Daca-i cunoasteti pe nemernicii care au facut asta dati-ne de veste pentru ca merita sa ajunga la puscarie.

Dar sa revenim la nevoile batranelului din acest album.
Povestea lui incepe in momentul in care a fost observat de un om adevarat, care ne-a cerut ajutor pentru el.

Catelul a fost internat la Clinica dr Bercaru unde a fost investigat si concluzia medicilor a fost ca singura suferinta dac-o putem numi asa este batranetea. Nu mai are dinti, e foarte batran, trebuie sa fie hranit doar cu hrana umeda, are nevoie de un loc calduros pe timpul iernii, atentie cat cuprinde si iubire daca e posibil, care aproape in toate cazurile face minuni.

Daca vreti sa-i dati o sansa la o viata buna pe ultima suta de metri dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.com