Bine ai venit Olivia! Drum bun Ben si Shrek!

Cine este Olivia?
Nimeni alta decat buna noastra prietena care de cand ne-a cunoscut activitatea, n-a mai avut liniste. Si-a infiintat o asociatie care are drept scop promovarea cateilor nostri si gasirea de familii responsabile pentru ei. Asta si-a propus si asta a facut cu succes putem spune.

Zeci dintre animalutele noastre au ajuns sa aiba o viata de vis, datorita Oliviei. E foarte atenta la detalii si asta-i asigura succesul in toate adoptiile intermediate de ea. Iti multumim Olivia pentru ca existi, pentru ca esti prietena animalutelor Robi si-i multumim lui Dumnezeu pentru ca te-am cunoscut.

Vestile si fotografiile primite de la tine despre cainii adoptati prin intermediul tau sunt printre putinele bucurii pe care le avem.

Azi Olivia a venit in adaopst sa-i revada pe cateii cunoscuti deja si sa-i cunoasca pe cei noi. Alaturi de Olivia o puteti vedea pe Anca Zelle, o alta buna prietena a noastra care ne ajuta de ceva timp si de cate ori poate colecteaza donatii pentru noi. Multumim Anca din tot sufletul pentru ajutorul dat.

Tot azi au plecat catre familiile lor Ben si Shrek, doi dintre azilantii nostri. Maine ne vom bucura din nou de prezenta Oliviei in adapost si vom reveni cu multe fotografii.

Click aici pentru mai multe poze.