Adapostul si sterilizarile

Stimati sustinatori ai animalelor,
de multe ori gasim pe paginile noastre comentarii in care oamenii isi doresc sa poata luat cat mai multe animalute fara stapan in custodia lor, eventual pe toate.
Cu siguranta cei care gandesc asa nu stiu ca viata unui animal intr-un adapost fie el si de cinci stele nu poate fi la fel de buna ca viata intr-o familie responsabila care-si trateaza animalele de companie ca si pe membri ai acesteia.
Ce-ar fi daca ne-am dori cu totii sa nu mai existe animale abandonate asa incat sa nu mai fim nevoiti sa adunam de pe strazi oropsiti si sa ne dorim ca toti stapanii sa fie responsabili si sa inteleaga ca sterilizarea animalelor de companie nu reprezinta o mutilare a animalului ci o MARE necesitate cu beneficii pentru animal si societate.
Noi va indemnam sa ii convingeti pe cunoscutii dumneavoastra sa-si sterilizeze animalele si sa nu le mai abandoneze, pentru ca cei mai vinovati de moartea cumplita a miilor de caini si pisici abandonati pe domeniul public sunt chiar detinatorii de animale care refuza cu indarjire sa si le sterilizeze si mai apoi le abandoneaza pe campuri, in paduri, in piete, in gari etc…