Vanessa, o catelusa lovita in cap si abandonata

vanessaPe langa cazurile speciale in care ne implicam, unii oameni ne paseaza responsabilitatea unui suflet voit, abandonandu-l langa adapost. Acelasi lucru s-a intamplat si cu aceasta catelusa de numai 2.5 – 3 luni care a fost gasita in o stare foarte proasta.
Vanessa, cum o cheama pe aceasta catelusa, a fost gasita apartica si cu capul umflat. Cand am ajuns cu ea la doctor, ni s-a confirmat ca a fost lovita in cap cu o ranga si astfel facuse o punga de sange in zona fruntii, de unde ii tot curgea sange. 
Sangerarea s-a oprit dupa multa vreme, iar dup ace i-am facut analizele am descoperit ca micuta era si bolnava de babesioza. Am inceput tratamentul si numai dupa ce I s-a facut o transfuzie de sange, micuta si-a mai revenit.

Acum e sanatoasa si mica punga de sange pe care o mai are se va absorbi. Vanessa este acum in curs de vaccinare si ar avea nevoie de cazare temporara macar pana isi termina schema de vaccinare. Este o catelusa usor timida, dar blanda si dornica de atentie. Nu putem intelege cum o persoana poate lovi o puiuta asa dulce, dar speram ca viitorul ei sa fie cat mai bun, ca micuta sa treaca peste aceasta incercare mai usor.

Daca doriti sa ne ajutati sa platim factura pentru tratamentul ei va rugam sa donate in unul din conturile:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 
Cont RON: RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004 
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pewww.4animals.ro)

Daca puteti sa o cazati temporar pe catelusa va asteptam e-mailurile la asociatia.robi@gmail.com.
Multumim