Pisica fara nume n-a avut noroc

60807554_2738879576184581_8531425120109985792_oCum se pot numi oamenii care isi abandoneaza animalele atunci cand ele au mai multa nevoie de ajutor?
Se mai pot numi oameni?
Nu le dorim sa aibe soarta animalelor abandonate. Le dorim insa sa ajunga sa isi regrete fapta.

Joia trecuta am zarit o pisica pe marginea unui drum, care parea moarta, doar ca ajungand in dreptul ei, pisica si-a ridicat capul.

Am dus-o imediat la Clinica dr. Bercaru unde a primit primele ingrijiri medicale. Era aproape rece, medicii au reusit cu mare greutate sa recolteze sange si analizele au aratat catastrofal. Pisica careia n-am avut sansa sa-i dam un nume nu mai avea prea multe sanse. Rinichii ei nu mai functionau, perfuziile nu i-au fost de ajutor si nici caldura n-a ajutat-o. S-a stins dupa doua zile de incercari inutile.

Intre timp am aflat si cum a ajuns pisica in acel loc. O masina cu numar de Ilfov, a oprit acolo si cineva a aruncat pisica din masina. Altcineva a vazut scena dar a fost preocupat sa ia urma pisicii si n-a retinut nr. masinii. Pisica a fugit in tufisuri si n-a fost de gasit. Am gasit-o noi cand era deja prea tarziu. In ziua in care am gasit-o a plouat si ne-am intrebat ce suflet a avut cel care a abandonat-o cand ea a avut mai multa nevoie de ajutor.