Nick a primit a doua sansa la viata

80187520_3345307218875144_6037687389164404736_oNick asa l-am numit dupa ce a primit a doua sansa la viata e in grija noastra din 2014. De aproximativ sase luni face crize de epilepsie pentru care a primit tratament zi de zi.
Cu toate acestea pe la inceputul lunii acesteia, a intrat intr-o criza din care n-a mai putut sa iasa.
A fost internat la Clinica dr Bercaru unde a primit ingrijirile medicale de rigoare si pentru ca acestea pareau a fi inutile urma sa-i curmam suferinta prin eutanasie. Pentru ca in ziua respectiva era Sf. Nicolae medicii au decis sa amane pentru ziua urmatoare eutanisierea lui.
In acest rastimp ne-am rugat Domnului sa faca o minune pentru el si minunea s-a intamplat. De a doua zi Nick n-a mai facut nicio criza si in acest moment este in adapost. Speram sa-i fie bine in continuare dar ca sa se intample asta avem nevoie de Fenobarbital medicament care nu este de uz veterinar si e aproape imposibil de procurat. Are nevoie de 1/2 comprimat pe zi si altele pe care le putem procura. De cand a inceput sa faca crizele i-am administrat Epilease care i-a fost de ajutor pana la un moment dat.

Daca il puteti ajuta va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com
Revenim cu un scurt filmulet cu el in criza si dupa sarbatori cu el la adapost.
Va multumim anticipat pentru ajutor.