Iubitori si neiubitori de animale UNITI-VA!!!

uniti-vaScopul ambelor categorii de oameni este acelasi, disparitia cainilor si pisicilor fara stapan. Avem de purtat impreuna un razboi impotriva autoritatilor care puteau rezolva spinoasa problema de mult timp dar n-au vrut s-o faca. Noi cerem autoritatilor inca din 2001 sa ia masuri pentru CONTROLUL INMULTIRII ANIMALELOR CU STAPAN, in scopul eradicarii abandonului din proprietate privata pe domeniul public, dar pana acum de curand nu a fost luata nicio masura in acest sens. 
Anul acesta printr-o minune la nivelul Bucurestiului a fost emisa o hotarare care obliga cetatenii capitalei sa-si identifice cainii, sa-i inregistreze si sa-i sterilezeze sau sa plateasca o taxa anuala daca refuza sterilizarea. Acesta este primul pas important legat de rezovarea problemei cainilor fara stapan si pentru asta il felicitam pe dl Primar General Sorin Oprescu si desigur pe toti consilierii care au votat pentru cele trei masuri ce tin de controlul inmultirii animalelor cu stapan
– identificare
– inregistrare
– sterilizare obligatorie.
E necesar ca aceste masuri sa fie luate la nivel NATIONAL si nu doar pentru caini ci si pentru pisici.
Nu uitati stimati concetateni. 
Fara rezolvarea 
PROBLEMEI CAINILOR SI PISICILOR CU STAPAN ( prin controlul inmultirii acestora)

PROBLEMA CAINILOR SI PISICILOR FARA STAPAN nu va putea fi rezolvata NICIODATA, indiferent de metodele alese fie sterilizare fie ucidere.

Daca veti cere autoritatilor doar masuri legate de animalele fara stapan va veti consuma timpul si energia DEGEABA.

Noi Asociatia Robi va rugam sa va uniti eforturile si sa tineti cont de cele spuse mai sus.

Cereti autoritatilor IN PRIMUL RAND sa ia masurile necesare pentru 

CONTROLUL INMULTIRII ANIMALELOR CU STAPAN,

apoi sa accepte ideea ca uciderea in masa a cainilor NU ESTE O SOLUTIE umana demna de secolul in care traim.
In schimb sterilizarea si returnarea ATENTIE! doar a cainilor blanzi acceptati de comunitate si IZOLAREA IN ADOPOSTURI DOAR A CELOR AGRESIVI este o solutie umana. 
Cu multumiri Asociatia Robi.