Asociatia „Cutu, cutu”, Asociatia pentru protectia animalelor „Robi”, Asociatia „Ia-ma acasa”, Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara „Caleidoscop”, Asociatia „Nu mai esti singur”, Fundatia „Doggie-Dog”, Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor si Federatia Romana pentru Protectia si Controlul Animalelor va invita:

Marti, 26 mai 2009, ora 9.00, la PICHETARE

Scopul: Urgentarea dezbaterii si adoptarea proiectului legislativ de modificare a OUG 155/2001 privind gestionarea cainilor fara stapan ce prevede obligativitatea construirii de adaposturi pentru caini, pisici si animale mari, Sterilizarea si Returnarea animalelor fara stapan, identificarea, inregistrarea, sterilizarea animalelor cu stapan. Locatie: Bucuresti, Parlament, intrarea Camerei Deputatilor, str. Izvor, nr. 2-4, sector 5 (in Parcul Izvor).

Proiectul legislativ a fost adoptat in unanimitate de catre Senatul Romaniei in decembrie 2007, insa de atunci este „blocat” la Comisia de Administratie Publica a Camerei Deputatilor, iar motivatia oficiala este ca „exista alte urgente”. Realitatea: unii primari fac presiuni pentru neadoptarea acestui proiect pledand pentru revenirea la eutanasie iar altii pentru colectarea si mentinerea tuturor animalelor in lagarele de exterminare ale primariilor. Nu uitati: Legea este singura „umbrela” ce ajuta TOATE animalele fara stapan. Este singura cale de rezolvare definitiva a situatiei animalelor fara stapan! Daca nu mai doriti sa vedeti caini schingiuiti pe strazi si in lagarele primariilor ce functioneaza deseori prin „legi” proprii, ilegale, va rugam sa participati la aceasta actiune! PREZENTA dumneavoastra intr-un numar cat mai mare este EXTREM DE IMPORTANTA.

Va rugam sa transmiteti invitatia mai departe!

VENITI LA MEETING, ALATURI DE NOI, DUMNEAVOASTRA CEI MUSCATI SI DERANJATI DE HAITELE DE CAINI DIN BUCURESTI, TOTI CEI CARE II IUBITI CU ADEVARAT SI NU-I VRETI PE STRAZI SI MAI ALES TOTI CEI CARE ATI INTELES CA ATATA TIMP CAT NU VOM ERADICA REALA CAUZA, ADICA ABANDONUL DIN PROPRIETATE PRIVATA PE DOMENIUL PUBLIC, PROBLEMA CAINILOR FARA STAPAN NU VA AVEA SFARSIT.

Va informam ca luni in data de 2009.04.13,intre orele 12:30-16:30 va avea loc o adunare publica organizata de Asociatia pentru protectia animalelor-Robi,in fata Primariei Municipiului Bucuresti pe trotuarul de langa Parcul Cismigiu.

Obiectul acestei adunari publice este : – sustinerea Proiectului de hotarare privind detinerea si controlul reproductiei cainilor si pisicilor în Municipiul Bucuresti in varianta agreata de ONG-uri si acceptata de Primarul General, varianta neacceptata de catre consilierii generali PMB.