Multumim HP Inc pentru sansa oferita animalutelor noastre

65893572_2840138759391995_377104205967523840_oN-am visat, n-am cerut pentru ca nu credeam ca e posibil asa ceva. Si totusi s-a intamplat.

La HP avem multi prieteni care se straduiesc prin toate mijloacele posibile sa ne ajute si iata ca acum am avut un al doilea eveniment care de asta data a avut drept scop adoptia animalutelor aflate in grija noastra.

Asa ca vinerea trecuta cativa dintre cateii si pisoii nostri, mai mici, mai mari, normali sau cu handicap au fost prezenti la locul de intalnire dintre ei si potentialii adoptatori.

Vizitatorii au fost prezenti in numar incredibil de mare si le multumim din suflet pentru participare. Cateva dintre animalutele noastre au atras atentia si speram ca vor fi adoptate. Cu siguranta va vom tine la curent cu adoptiile datorate acestui eveniment asa ca stati cu ochii pe noi.
Va imaginati ca Vera catelusa de talie foarte mica a fost vedeta si ravnita de mai multe persoane. Vom vedea daca va ajunge la casa ei. Foly catelul din transportor n-a vrut sa iasa de acolo sub nicio forma asa ca l-am lasat sa stea unde se simte mai bine. Are 41 kg si e mai greu de convins sa faca ce vrem noi.
In concluzie pentru noi a fost o zi de neuitat si asta o datoram celei care ne-a devenit prietena pe nume Figan si careia-i multumim din toata inima pentru initiativa, rabdare in comunicare si tot ce-a urmat.
Le multumim de asemenea voluntarilor Robi fara de care nu am putea participa la niciun eveniment si ii salutam pe voluntarii Oracle alaturi de care maine vom petrece o noua zi de vis.
Va multumim din suflet oameni minunati.