Multumim Hornbach Berceni.

66020348_2860367517369119_1555409469804904448_oStiti desigur ca din doua in doua saptamani, sambata intre orele 11 si 18 suntem prezenti la Hornbach Berceni unde aducem si cateva animalute in scopul adoptiei si ne asteptam prietenii ca sa doneze hrana pentru cele in jur de 300 de animale pe care le intretinem.

Sambata asta a fost norocoasa pentru ca doua dintre animalutele prezente au fost adoptate.
Povestea pisicutei Piscot ati aflat-o deja.
Cea de-a doua norocoasa este Vera si pentru ea vom reveni imediat cu o postare.

Altfel prietenii fideli ne-au vizitat ca de fiecare data, au donat hrana de calitate pentru animalutele noastre si tinem mortis sa le multumim din toata inima pentru ca ne sustin activitatea. Multumim de asemea tuturor celor care s-au oprit macar o clipa sa admire animalutele, sa vorbeasca cu noi si sa doneze pentru ele.
Nu va mai spunem cat de mult le multumim celor de la Hornbach Berceni pentru ca ne gazduiesc evenimentele si desigur dragilor nostri voluntari cat si parintilor care de multe ori ii insotesc.
In concluzie, va iubim si va multumim oameni minunati pentru ca aportul fiecaruia este extrem de important si cu siguranta multi dintre voi nu au habar de cata munca e nevoie ca sa salvezi un animal.