A fost editia 16/2019 a Evenimentului Robi la Hornbach Berceni.

69182631_2969540789785124_2743621277573971968_oDoneaza si adopta daca iti pasa de sufletele nimanui ajunse in grija noastra. Acesta ne este indemnul si din doua in doua saptamani va asteptam la Hornbach Berceni unde venim si cu animalute carora speram sa le gasim familii.

Azi a fost o zi speciala pentru noi. Nici n-am apucat sa ne instalam si o familie pe care n-am prins-o in imagini, ne-a spus simplu : am venit sa donam. Ne-au intreabat ce nevoi avem, au tinut cont de ce le-am spus si finalul discutiei a fost un cos plin cu de toate.
A fost cea mai mare donatie din cadrul acestor evenimente si nici acum nu ne vine sa credem ca s-a intamplat.
Dupa cum va spuneam n-am apucat decat sa le multumim si regretam ca nu i-am fotografiat. Le multumim inca o data si speram sa-i revedem.

Dar ziua speciala nu inseamna doar donatii ci si potentiali adoptatori si din punctul asta de vedere suntem entuziasmati. O pisicuta si-a gasit familia si doi dintre cateii nostri si inca o pisicuta au sanse sa fie adoptati curand.

Multumim ca de obicei, voluntarilor care isi consuma timpul in favoarea animalelor, echipei Hornbach Berceni care ne gazduieste neconditionat evenimentul si desigur sustinatorilor nostri mai vechi si mai noi.
Le dorim tuturor doar bine.