Voluntarii Oracle = bucuria noastra si a cateilor.

76706721_3248091411930059_3007565207099670528_oNe dorim tot ce e mai bun pentru cateii si pisicutele abandonate (considerand ca cei cu stapan duc o viata acceptabila, buna si uneori exceptional de buna).

Stiti probabil ca in adaposturi hrana nu este de cea mai buna calitate si daca n-ati stiut aflati ca multi dintre catei adora hrana umeda.

De mult timp visam sa le putem oferi zilnic hrana umeda dar situatia financiara nu ne permite sa facem asta nici macar o data la cateva luni. Cateii nostri primesc zilnic doar hrana uscata in amestec cu exceptia celor care au nevoi speciale.

Si daca tot ne-am dorit foarte mult sa-i vedem fericiti si noi n-am fost in stare s-o facem, am primit ajutor din partea voluntarilor Oracle care vin aproape din doua in doua saptamani de cativa ani buni si-i hranesc pe azilantii nostri cu hrana umeda-conserva. Cateii sunt mai mult decat fericiti si noi nu avem suficiente cuvinte sa le multumim pentru ca ne implinesc visul.
Va multumim dragi prieteni voluntari Oracle si va dorim din toata inima sa vi se implineasca si voua visurile asa cum voi le-ati implinit pe ale nostre chiar daca nu aveati habar ca impliniti VISURI.