Nora

noraADOPTATA
Femela
Data nasterii:


Sunt o pisicuta nascuta printre blocurile din Romania. Toata viata am fost nevoita sa ma ascund de toate cele si mai ales de oameni. Am adus pe lume multe randuri de pui pe care i-am vazut murind si pentru care am suferit cumplit.
La ultima nastere era sa mor pentru ca primul pui a iesit doar pe jumatate si nu va imaginati cat de dureros a fost sa zac in aceasta stare. Am intrat in coma si m-am trezit intr-o clinica veterinara. I-am auzit pe medici ca e posibil sa scap cu viata. Tot ei au spus ca sansele sunt foarte mici si atunci mi-am dat toata silinta sa-i ajut. N-am putut sa ma hranesc singura asa ca m-au fortat sa mananc si asta nu mi-a placut dar mi-a prins bine.
Am trecut pe langa moarte dar iata ca am supravietuit. Acum ma framanta alt gand si anume CE SE VA INTAMPLA CU MINE? La cabinet nu pot ramane tot restul vietii si gandul ca as putea ajunge din nou in strada imi da fiori.
Daca va indurati cumva de viata mea si vreti sa-mi oferiti un adapost deasupra capului si siguranta zilei de maine va rog sa nu ezitati.

Click aici pentru mai multe poze

Contact: asociatia.robi@gmail.com

nora 2