Zuga

ADOPTATA 24 Mai 2013

Femela
Data nasterii: 2011-2012
Talie: Mica
Carnet de sanatate
Sterilizata

Zuga este momentan in foster, iar parintii provizorii ne-au oferit cea mai buna descriere: „E foarte prietenoasa si dornica de companion blanos, vedem dupa cum se comporta cu mosnegutul nostru cel cumsecade ( s/ar juca dar nu are cu cine …). 
In schimb la plimbare sau in parc am obsv ca reactioneaza destul de dur cu alte femele, micute de talie sau ani.
Este un suflet mare intr/un catel mic de talie, e curajoasa, a inceput sa latre, infigareatza , foarte energica, teritoriala, mare atentie la apucaturile de ros care ii sunt atenuate prin ” nu ai voie” la care deja se cuminteste si daca i se da ceva de ros in schimb.( ne tinem hainele si incaltarile departe de ea ca are tendinta sa ”fure” :)).
Are nevoie de rabdare, intelegere, mangaieri, nu face in casa, cere afara ( zgarie la usa, e mai agitata, sare peste tine in pat), de timp sa alerge, ii place in parc, intelege daca i se repeta cu glas ferm un lucru, e ca un copil .
E clara genetica ei de cutz de vanatoare de animale mici, asadar cineva care are hamster, porc de guineea, pasarele de ” colivie” nu i se potriveste , va avea tendinta sa le prinda.”

Click aici pentru mai multe poze

Click aici pentru video

Contact: asociatia.robi@gmail.com