Woody

woodyADOPTAT 04 Februarie 2015

Mascul
Data nasterii:
Talie: Mica
Carnet de sanatate

Woody este un catel batran gasit de noi mergand pe mijlocul unei sosele intens circulate. Daca nu ne-am fi oprit sa-l luam cu siguranta ar fi fost strivit de rotile vreunei masini.

A treia zi dupa ce l-am gasit a inceput sa fie apatic si sa refuze mancarea. L-am internat la Clinica Veterinara Dr. Bercaru si analizele au aratat ca Woody este un caine sanatos. A si mancat cat timp a stat internat si am banuit ca e doar stresat de prea multele animale cu care a venit in contact. Dar in timp starea lui s-a inrautatit din nou, a inceput sa tuseasca, sa tremure si sa nu se mai atinga deloc de mancare asa ca l-am dus din nou la clinica si iata-l pe batranul catel facand zi de zi tratament si stand cate doua ore la perfuzie. Ce-am aflat e destul de trist. Woody are sternul rupt asa cum vedeti in radiografie si-n plus la nivelul toracelui apare si o formatiune care poate fi orice si speram ca nu-i ceea ce n-am vrea sa fie.
Tineti-i pumnii in continuare pentru ca are nevoie. O veste buna in cazul lui este ca micutul s-a obisnuit cu noi si nu mai are nicio reactie ostila. Speram sa-si revina pentru ca pare a fi un supravietuitor, ca doar nu degeaba mi-am distrus un genunchi in ziua in care ne-am straduit sa-l salvam de sub rotile masinilor.

Va rugam sa nu uitati ca Woody are nevoie de o familie si de multa liniste pentru putinul timp cat va mai avea de trait si-n caz ca doriti sa-i asigurati un sfarsit de viata linistit va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com

Click aici pentru mai multe poze

woody 2