Body

31961128_2002988893106990_1679363046306217984_oMascul
Data nasterii: Martie 2015
Talie: Medie
Castrat

Intr-o zi nefasta mie stapana mea o femeie in varsta si saraca m-a pus intr-o sacosa slinoasa si m-a lasat cu sacosa cu tot pe o straduta din Bucuresti. Am reusit sa ies din sacosa si am alergat dupa stapana mea dar din pacate i-am pierdut urma, asa ca m-am intors langa sacosa si de cate ori trecea un om ma luam dupa el doar, doar m-o duce acasa. N-a fost sa fie si am ostenit asa pret de cateva ore pana cand au inceput sa ma alerge niste oameni care voiau neaparat sa ma prinda. 
Oi fi eu mic dar nu m-am lasat prins cu una cu doua. Oamenii aceia imi tot spuneau sa ma las prins ca altfel risc sa ma prinda hingherii si bine n-o sa-mi fie. Nu intelegeam ce-i cu hingherii asa ca m-am tinut tare si i-am lasat sa ma alerge pana am obosit. 

Acum am inteles ca am avut noroc si le multumesc salvatorilor mei ca nu nu s-au lasat pana nu m-au prins. 
Tot de la ei am aflat ca ma vor promova in scopul adoptiei, Doamne asta ce inseamna, ceea ce cred eu, ca ca voi ajunge ACASA? Pai asta-i visul oricarui catelus, sa traiasca alaturi de familia lui pe care s-o iubeasca si s-o apere de toate relele.
V-ati dat seama ca Body ma numesc de la bodyguard desigur, pentru sunt gata sa-mi apar familia chiar si cu pretul vietii mele. Sunt timid dar cu dragoste multe lucruri se pot schimba.
Ma gasiti la : asociatia.robi@gmail.com

Click aici pentru mai multe poze si aici

DSC_1296