Pisoi negru cu NOROC!

pisicuta neagraSa mai spuna cineva ca pisicutele negre nu sunt norocoase! Pisicuta din imagini, de numai doua luni, a avut astazi noroc cu carul: Mai intai, de dimineata, a traversat in goana un bulevard foarte circulat si n-a zdrobit-o nici o masina. Mai apoi, ajunsa pe trotuarul celalalt si speriata la culme, a gasit o masina parcata si s-a adapostit sub capota, la motor. Din fericire masina era stricata si n-a plecat, ca s-o prinda Doamne fereste pe la motor si sa-i rupa ceva, dar nici pisicuta n-a mai stiut cum sa iasa de acolo.
Dupa vreo cateva ore a trecut intamplator pe langa masina o voluntara Robi si a auzit-o pe pisicuta (e drept ca n-a fost greu, la cum mieuna ca din gura de sarpe). Dupa inca vreo cateva ore, pisicuta a fost salvata si a ajuns la caldura!
La salvarea ei a participat o adevarata ECHIPA, o echipa de oameni adunati intamplator, dar dornici toti sa faca un bine: pe langa voluntara noastra, care si-a lasat toate treburile balta si n-ar fi plecat de acolo fara pisoi, au mai fost tanti de la micul magazinas dintr-o scara de bloc, portarul blocului, nea G., care ne-a simpatizat si ne-a facut rost de numarul proprietarului masinii, proprietarul masinii, domnul A, un om extraordinar de civilizat, care in 5 minute a fost langa noi si, fiindca nu reusea sa gaseasca cheile masinii ca sa putem deschide capota, ne-a spus cu martori ca putem sa i-o distrugem cum vrem, numai sa scoatem pisicul de acolo (!), apoi D., un fost coleg de liceu al voluntarei, care trecea intamplator pe acolo si care, cu maini iscusite si cu o improvizatie gasita de portar, a reusit sa deschida foarte elegant portiera masinii (si apoi s-o incuie la loc) :-D, si nu in ultimul rand, M&M., inca doi voluntari Robi, tot cu maini iscusite si unelte potrivite, chemati si ei sa ajute si apoi intorsi din drum inapoi acasa, pentru ca intre timp capota fusese deschisa.
La sfarsit l-am sunat pe proprietarul masinii sa-i spunem ca totul e in regula si masina n-a patit nimic, iar el ne-a MULTUMIT noua!
Mai rar asa oameni.
Pisicuta este grasunica si frumusica, cu blanita neagra si lunga, insa n-a acceptat sa stea prea mult la poze pentru ca inca nu facuse baita atat de necesara. V-o prezentam in toata splendoarea ei in zilele imediat urmatoare!