Pisicutele nascute in copac.

nascute in copacAm vazut multe in trista noastra viata de iubitori si protectori de animale dar ce am vazut azi a intrecut orice inchipuire. 
O pisica a adus pe lume trei pui intr-un copac. Si-a facut un cuib precum pasarile si le-a adus pe lume pe micutele ei. Pentru ca puii au crescut si au inceput sa misune in micul lor culcus, o doamna ingrijorata de soarta lor ne-a solicitat ajutorul.

Micutele pisicute erau intr-un real pericol de a ramane salbatice, de a se inmulti necontrolat, asta in caz ca nu cadeau prada cainilor din cartier, rautatii oamenilor sau bolilor, parazitilor etc.

Emil si Monica voluntarii nostri si-au lasat toate treburile si au purces sa ajute micutele pisicute.

Cele trei puiute au fost luate din copac si preluate de noi. Din pacate n-am reusit sa prindem si mamica dar speram s-o capturam cat mai curand, pentru ca altfel curand va aduce pe lume o alta serie de pui tot in copacul pe care-l considera casa ei.

In caz ca va place vreuna dintre pisicute, aveti experienta in cresterea pisicutelor de ~trei saptamani si vreti s-o adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com