Speedy pentru adoptie sau eutanasie

Speedy un catelus de 3 luni si jumatate (are 10 kg) surd din nastere si care nu-si poate controla pozitia capului (are un fel de tremur) are nevoie URGENT de adoptie sau macar cazare temporara.
Catelusul este sanatos cu exceptiile mentionate mai sus, adica mananca, este invatat sa-si faca nevoile intr-un anume loc, se joaca cu cele 4 pisici colocatare, cu una dintre ele are chiar o relatie de pietenie, mai bine spus pisicuta l-a adoptat si are grija de el, il spala si se joaca cu el.
Persoana care l-a ingrijit pana acum a ramas fara slujba, traiste intr-o garsoniera cu fiica si cu mama sa care are alzheimer plus cele 4 pisicute si nu fac fata situatiei, asa ca s-a gandit ca decat sa-l lase pe strada mai bine il eutanasiaza. Altcineva care cunoaste acest caz ne-a cerut ajutorul in cazul lui. Culmea e ca a gasit si un „medic?” dispus sa-l omoare.
Nu ar fi o solutie pentru catel sa ajunga in adapost de aceea va rugam ajutati-ne sa-i gasim o familie care sa-l iubeasca si sa aiba grija de el tot restul vietii catelusului.
Speedy este foarte energic si jucaus. Tremurul capului se vede doar cand se concentreaza intr-un punct fix. In rest este absolut normal ca orice puiut.

Daca doriti sa-l adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com