Norocul lor se numeste Carol

Daca va intrebati de ce incercam sa tinem secrete atat cat e posibil toate datele despre locatia adapostului, sediul social si numere de telefon la care in mod firesc ar trebui sa raspundem va vom raspunde. Multi dintre oameni ne intreaba unde avem adapostul doar ca sa stie unde sa-si abandoneze animalele. Daca am raspunde mereu la telefon nu am mai putea face NIMIC altceva, si cu toate aceastea internetul sau telefonul fara fir sau mai precis vorba din gura-n gura ne dau mereu de furca. 

Asa ca satenii din jurul adapostului si nu numai ei, ne dau de lucru peste puterile noastre. Au invatat drumul catre adapost si au gasit solutia sa scape de animalele nedorite. 

Isi abandoneaza animalele pe langa adapost sau in drumul nostru catre adapost. Noi le dorim acestora sa ajunga si ei sa fie abandonati ca sa simta pe pielea lor ce inseamna asta.

Ploconul zilei de azi a constat in sapte catelusi cu sute de puricei. Cand ne indreptam catre adapost am vazut in fata noastra o masina care se indrepta catre adapost. Vazand ca suntem in spatele lor au renuntat sa mearga inainte, s-au orit si au intors. Am sperat ca nu vor lasa nimic in camp mai ales ca in masina nu se vedea niciun caine.

Dupa ce am terminat treaba in adapost ne-am intrebat ce plocon vom mai gasi. Si i-am gasit nu pentru ca i-am cautat ci pentru ca au avut grija localnicii sa ne spuna de existenta lor.

Sapte catelusi de aproximativ doua saptamani, plini de purici, au fost lasati in camp pe iarba. Cand i-am gasit plangeau de rupeau pamantul. 

Ne-a trebuit ceva timp sa gasim o solutie de moment. Noi avem deja prea multe animale in custodie si cu toata parerea de rau n-am mai fi putut sa-i luam si pe ei pentru ca nu mai avem cum sa facem asta.

Si cu toate acestea catelusii nu au ramas in camp. Norocul lor se numeste Carol, voluntarul nostru, un tanar inimos si serios, care ii poate gazdui doua , maxim trei zile pe micuti.

Asa ca dragi prieteni va rugam din nou ajutati-ne cu preluarea micutilor. Daca ne puteti ajuta va rugam contactati-ne la asociatia.robi@gmail.com.

Micutii au nevoie de ajutor.

Daca ne puteti ajuta va rugam contactati-ne la asociatia.robi@gmail.com.