Am ramas singura pe lume

Update: Dragi prieteni avem o veste minunata, pisicuta ramasa singura pe lume este ADOPTATA. Am putea spune ca este vorba depre o adoptie fulger. Avem doar o mica problema si anume ca pisicuta trebuie sa ajunga din Bucuresti la Iasi, asa ca va intrebam daca cineva dintre dumneavoastra are cumva posibilitatea sa ne ajute cu transportul ei.
Daca ne puteti ajuta va rugam contactati-ne la asociatia.robi@gmail.com.

Povestea ei: Nu stiu ce se va intampla cu mine. Sunt singura si trista. Draga mea stapana a murit si de atunci o tot caut, o astept sperand ca nu-i adevarat ca n-am s-o mai vad niciodata, ca n-am sa-i mai framant cozonacei, ca n-am s-o mai dezmierd ca n-o sa mai alinte asa cum doar ea stia s-o faca. 

Sunt foarte speriata de ce-mi va rezerva viata dar sper ca cineva isi va dori sa ma scape de toate spaimele prin care trec acum. 

E cumplit sa ramanii singur pe lume.

Am multe sa va povestesc dar pana veti ajunge sa-mi ascultati povestile trebuie sa stiti ca am doar doi anisori, sunt sterilizata si vaccinata ( stapana mea a avut multa grija de mine ) sunt educata si cuminte. Daca va plac povestile spuse de pisicute si hotararati sa
ma luati la voi trimite-ti va rog un mesaj la asociatia.robi@gmail.com.