Vai a dat de necaz

60422873_2728592303879975_4747997001818308608_oVai este in grija noastra de acum cinci ani cand a fost abandonat la o margine de comuna.
Pentru ca nu se lasa atins n-am putut sa-l luam in timp util asa ca ceva rau i s-a intamplat si dupa ce am aflat ca nu-si mai poate folosi trenul posterior l-am capturat cu mare greutate. In timp a inteles ca nu-i suntem dusmani si ni s-a incredintat total.
Din nefericire pentru el, toate eforturile medicilor de a-l face sa paseasca din nou normal, n-au dat roade asa ca Vai s-a deplasat cum a putut, n-a avut nevoie de ingrijiri speciale si caruciorul pe care i l-am comandat nu i-a fost de ajutor. Era vesel si pus pe scandal cu vecinii din tarc dar de cateva zile starea lui s-a schimbat in rau.

Doarme mult, nu-si mai poate gasi echilibrul asa cum o facea pana acum, a devenit mai mult static, mananca selectiv si mai nou nici macar asta nu mai face. Azi a fost dus la control, analizele de sange i-au iesit bune, temperatura e normala, radiografia nu arata nimic special asa cum n-a aratat nici in 2014 dupa accident si cu toate astea starea lui e deplorabila. Azi a primit un tratament care ar trebui sa-i amelioreze starea. Vom vadea daca a avut sau nu efect.

Vai are nevoie de gandurile voastre bune si speram ca si acestea il vor ajuta.

Vom reveni cu vesti.