Sasha cea pitica

De curand va ceream ajutorul pentru o catelusa care traversa o strada circulate. Ei bine mititica e acum in cazare temporara si spera la o familie adoptiva.
Ea ne-a povestit cum a viata ei acum:

‘Am trecut cu bine de drumul spre noua casa, desi in masina nu mi-a fost prea bine… A trecut insa drumul neplacut prin Bucurestiul aglomerat si am ajuns acasa. Aici am mancat, am facut baita (nici dupa asta nu ma dau in vant), am baut apita si am facut pipi peste tot. Am vazut ca astora doi care imi dau de mancare le cam place cuvantul „NU!” spus cu un deget in sus. Ma rog, nu ii bag mereu in seama… Astazi au plecat amandoi de acasa si m-au lasat singurica in baita, unde mi-am cam facut de cap cu sulurile de hartie igienica. Noroc ca au venit acasa sa faca si un pic de curatenie dupa mine. I-am rasplatit pt munca lor bagandu-i un pic in seama, jucandu-ma cu ei. Acum sunt tare obosita, ma culc un pic. Va trimit si cateva poze sa vedeti ce bine imi sta cu funda rosie. Promit sa fiu mai cuminte la urmatoarea sedinta foto :D.
Va pup si va multumesc ca m-ati luat de pe strada!
Cu mult drag,
Sasha cea pitica’
Multumim pentru ajutor si daca cineva isi doreste sa o adopte pe Sasha cea pitica va rugam sa ne scrieti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com