Pic si Poc

30629204_1965358350203378_333137647960588288_nUPDATE: PIC a murit de PIF

2 la pret de 1, adica gratis 🙂. Pic si Poc au fost postati de voluntarii nostri pe vremea cand erau inca pe strada, in speranta ca cineva ii va placea. Asa cum se intampla de obicei, daca pisica de pe strada nu e cu par lung, ea nu are nici o sansa. Asa ca dupa ce au reusit sa elibereze un loc, voluntarii nostri i-au luat pe Pic si Poc sa ii vada cum s-ar adapta la viata in apartament. Si sunt perfect adaptati, s-au tolanit si s-au bucurat de caldura cand zilele erau reci, s-au jucat, au mancat si au facut cunostinta cu litiera.

Sunt doi motanei frati, nascuti prin iunie-iulie 2017, care sunt impreuna de cand s-au nascut. Sunt deparazitati, educati si urmeaza sa fie vaccinati. Poc este ‘seful’, cel mai curajos, cel care vine primul la mangaiat si care nici macar nu s-a ascuns cand a fost adus de afara, ci a pornit in explorare. Pic este mai timid, mai retras, dar mai jucaus cand crede ca nu il observa nimeni, si toarrrrce cand e mangaiat sau cand asteapta mancarea. Cel mai bine le-ar fi sa ramana impreuna.

Orice pisicar cu experienta, dar care nu sta prea mult pe acasa, stie ca dupa prima pisica, la un moment dat te gandesti sa ii aduci o colega sau un coleg, ca sa nu se plictiseasca. Si atunci trebuie rabdare pentru ca prima pisica ar putea sa nu o accepte din prima pe noua co-locatara. Cu Pic si Poc nu aveti aceasta problema. Ei sunt impreuna de cand se stiu, se joaca si dorm impreuna, adoptia le-ar fi mai usoara impreuna. Sunt simpatici, torcaciosi si lipiciosi si pregatiti sa plece la ei acasa!

Asteptam cereri serioase de adoptie pe adresa noastra, asociatia.robi@gmail.com