Odette se educa si spera sa fie adoptata

odetteOdette este o catelusa gasita in padure alaturi de fratii sai, toti morti de foame si speriati. Aceasta actiune a fost facuta de un om.. care nu s-a gandit sa isi sterilizeze cateaua.

Ea este singura ramasa fara familie poate si pentru ca e putin timida. Din acest motiv momentan e in cazare temporara la apartament. DA, se adapteaza perfect la apartament si dat fiind caracterul ei este de preferat sa stea alaturi de familia sa (cauta mereu compania omului pe care il cunoaste). Faptul ca a fost luata acasa in apartament e o dovada pe care vrem sa o aratam celor care cred ca pentru ea e bine sa stea la curte.

Progresele ei in o saptamana: vine cand o chemi, stie comanda „sezi”, nu isi face nevoile in casa daca e scoasa cam la 10 ore (in proportie de 80%), vine cu burtica in sus sa fie mangaiata.

La ce mai lucram: sa ignore zgomotele de afara si sa nu ii fie frica de alti oameni, sa nu mai faca deloc in casa, sa roada doar oase pentru catei (daca le are le roade pe acelea, daca se simte singura mai poate gasi si altceva), sa nu mai adune papucii in locul in care sta (nu i-a ros, ci doar umezit si tinut langa ea) si sa nu mai planga cand nu sunt langa ea.

Se simte mai in siguranta si in largul ei in casa, lumea de afara a dezamagit-o (probabil de cand a fost abandonata) dar cu toate astea vine mereu sa fie mangaiata si sa te pupe (o data ce are incredere in tine – la mine a durat 3 zile aceasta adaptare) si este un catel cu o energie medie spre scazuta.

Ea are in continuare nevoie de o familie permanenta, pentru ca nu va putea sa stea in cazare foarte mult timp. E un proiect de educare care poate fi finalizat doar de catre familia ei..asa cum e si normal.
Daca vreti sa o cunoasteti trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com.
Daca o vedeti in zona Romana, Universitate, veniti sa o salutati si incurajati.