Life a mers din nou la medic

Astazi Life a fost din nou in atentia medicilor. Parerea doctoritei este ca Life este recuperabil si ca in mare parte starea lui se datoreaza lipsei de hrana o perioada indelungata care a dus la pierderea masei musculare. I-am aratat si radiografiile, dar mi-a spus ca ar vrea sa-i mai facem o radiografie pe portiunea din mijloc a coloanei (acolo unde are ca o depresiune – acolo zice ca e posibil sa aiba o tasare datorata pozitiei corpului) si la oasele bazinului, pt ca se gandeste sa nu fie acolo ceva fisurat, fracturat si sudat aiurea.

Pentru ranile urate (escare) facute pe parti, de la stat, a zis ca o sa-l roage pe sotul ei sa vina sa-i rada blanita pe o portiune mai mare astfel incat sa nu mai ajunga fire de par pe rana, sa-i chiureteze tesutul necrozat si sa ne dea o solutie sau un unguent, ceva, sa-i dam acolo.

Cat a stat ea aici a facut Life un pipi urat de tot cu sange si ne-a dat tratament cu no-spa si enroxil si antihemoragice injectabile 3-4 zile, dimineata si seara.

Pentru sustinerea sistemului nervos ne-a dat piracetam si neuromultivita a la long.

Pentru a stimula circulatia intramusculara pe picioarele din spate ne-a spus sa-l frectionam pe partea interioara a picioarelor cu iod, timp de 14 zile.

In rest….sa facem miscari cu picioarele, sa incercam sa-l ridicam cat mai des, sa-l incurajam, sa-l punem in carut si sa-l determinam sa vina dupa mancare sau orice ar putea sa-l intereseze. Ea e convinsa ca daca insistam, trebuie sa-si dea drumul sa le foloseasca, dar trebuie sa rezolvam problema ranilor si a urinarii pt ca astea ii consuma mult din resursele organismului.

Initial a zis ca nu i-ar face infiltratii dar dupa ce l-a vazut in carut, a zis ca ar fi bine sa-i mai facem si radiografiile alea si apoi sa hotaram.