De Craciun fa o bucurie unui blanos

Vreme trece, vreme vine si foarte multi catelusi inca asteapta in adapost un suflet care sa le ofere o casa. Multi nu au mai avut nici un Craciun pana acum, si speranta ca vor ajunge la casele lor sa vada cum sunt lumintele bradului si ce aduce Mosul scade pe zi ce trece. 
Sansele sa fie adoptati scad luna de luna, pentru ca cresc si lumea cauta pui. Si totusi speranta moare ultima si speram ca sa cucereasca macar cativa inimile voastre. 

Drept urmare va prezentam in acest album catelusi care au sub un an si care merita un prim Craciun sarbatorit cum trebuie, adica in familie.
Adapostul nu e acasa, el trebuie sa ramana doar un loc temporar unde catelusii petrec cat mai putin timp pana sa se bucure de afectiunea unui stapan responsabil.

Daca puteti sa le oferiti o viata mai buna in familie, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com si sa ne spuneti numele norocosului sau norocosilor. 

De asemenea puteti sa le oferiti cazare temporara sau sa ii adoptati virtual. Adoptia virtuala presupune promovarea lui pentru a ii gasi o familie, vizitarea lui in adapost, donarea unui sume lunare cat si imbunatatirea vietii sale prin dragoste, dresaj, plimbari in lesa etc.

Niste labute inghetate, codite vesele si limbute lipicioase va asteapta.