De ce va bateti joc de noi ?

Ce-i cu voi oameni minunati?
Mai intai ne lasati sa aparem pe lume, apoi realizati ca e greu sa aveti grija de noi si ne abandonati. Unii ne culeg de pe strazi si incearca sa ne schimbe soarta si au incredere in voi cei care vreti sa ne adoptati, apoi constata cu multa amaraciune ca ne-ati inselat pe ei si pe mine, motanelul care a fost abandonat, apoi adoptat, apoi returnat si tot asa.
E atat de greu sa fiti responsabili? Sunteti oameni, aveti toate mijloacele la indemana pt a va informa ce inseamna cresterea unui animalut, ce implicatii are in viata noastra decizia voastra iresponsabila si cu toate acestea continuati sa ne tratati ca pe niste obiecte. 
NU SUNTEM BIBELOURI ASA CA VA RUGAM NU NE MAI OFERITI CADOU. EU SUNT DOVADA VIE INTR-O ASTFEL DE SITUATIE.
Am fost oferit cadou desi cei care m-au adoptat au spus ca ma adopta pentru ei si n-a fost cu noroc pentru mine. Cei care m-au primit cadou s-au gandit ca vor sa faca un copil si eu cadoul nu puteam sta alaturi de bebelusul lor asa ca m-au returnat rapid.
Din aceste motive va rog sa va ganditi serios cand vreti sa adoptati un animalut si mai ales sa raspundeti corect la toate intrebarile care vi se pun de catre cei care incearca sa ne gaseasca familii responsabile.
Altfel spus NU MAI MINTITI oameni buni daca va pasa de soarta noastra.
Acum am de facut un anunt important:
CAUT FAMILIE RESPONSABILA. In caz ca tu esti acea familie responsabila te rog trimite mail la asociatia.robi@gmail.com cu titlul FAMILIE RESPONSABILA adopt pisoi necajit.