Cand dispare speranta

44886013_2309587685780441_5535279041344438272_oAcum cinci ani, am preluat o catelusa numita Cherie. Era plina de viata, increzatoare in oameni si plina de speranta.

O perioada de timp a facut fata traiului in adapost apoi, starea ei n-a mai fost una buna. Si-a pierdut speranta la viata mai buna, imunitatea ei a scazut si privirea era aceea a unui caine deznadajduit.

Asa este si acum, un caine lipsit de speranta caruia ii este indiferent daca mai traieste sau nu.  In ultima vreme a slabit desi mananca foarte mult. Saptamana viitoare va fi dusa la control si speram ca starea ei sa fie datorata doar stresului legat de viata in captivitate. Din pacate multi dintre cainii din adaposturile care-i nu-i omoara si ii ingrijesc cate zile vor avea, ajung sa fie deprimati si am ajuns deja la concluzia ca traiul in adapost pe termen lung nu este unul bun pentru ei, motiv pentru care ne straduim din rasputeri sa le gasim stapani responsabili.

Cherie a starnit compasiunea unei voluntare venita azi in adapost si speram din tot sufletul ca in curand va fi adoptata.
Va rugam sa-i tineti pumnii.