Bik are nevoie de o familie responsabila

46521194_2365585420180667_7048865773183303680_nCatelul din acest album este unul care care din 2013 a avut un stapan. Stapanul lui a avut grija de el din punct de vedere medical doar in primul an de viata cand a aflat ca trebuie, vaccinat, microcipat si inregistrat, ceea ce a si facut. Apoi nu s-a mai intamplat nimic.

Cainele a fost neglijat complet, era lasat sa iasa pe strada unde oamenilor li se facea mila de el si-i dadeau sa manance. 
Pana aici inca mai merge dar dupa ce catelul a ajuns in grija noastra (stapanul lui a renuntat la el), am realizat ca a fost traumatizat. L-am sunat din nou pe stapanul lui si l-am intrebat ce accident a avut. Mi-a raspuns ca un unchi care acum e decedat, i-a rupt picioarele cand era pui. L-am intrebat cum anume s-a intamplat si n-a stiut sa raspunda.

Comportamentul lui Pik ne arata ca s-a umilit toata viata lui si a cersit dragoste de la stapanul lui. Pik nu stie sa se joace cu alti catei, ii latra si e gata sa-i atace pentru ca nu stie ce fac, nu stie ce-i joaca pentru ca mai mult ca sigur a avut parte doar de batai si rar de alintat.

Cu toate acestea il putem recomanda pentru adoptie dar doar in cazul in care adoptatorii nu au si alte animale. Altfel este o minune de catel. Intre timp a fost tuns si arata cu totul altfel. Are 5,4 kg desi e inalt. Saptaman viitoare va merge la vet pentru analize, radiografii ca sa stim exact daca are probleme sau nu.
Vom reveni cu vesti.