Asociatia Robi la Euro Dog Show

In weekendul trecut Asociatia Robi a participat la Euro Dog Show. La acest eveniment au venit oameni din diferite tari cu patrupedele de rasa pura, cu pedigree, pentru a concura la diverse categorii in speranta castigarii unei cupe sau macar a unei medalii. 


Asociatia noastra nu a participat cu exemplarele frumoase pe care le avem spre adoptie ci pentru a ii informa iubitorii de animale de situatia in care ne aflam, de ce inseamna o asociatia de protectie a animalelor in Romania si speram ca in timp vom fi din ce in ce mai multi care vom lupta alaturi pentru aceasta cauza nobila. Poate ca peste putin timp animalutul lor de rasa pura va avea in curand un prieten de rasa europeana sau altfel spus, maidaneza. 
Motto-ul nostru este: Adopt, don’t shop. Pentru ca daca latra, da din coada si te iubeste la nebunie, e clar e un caine! Frumusetea unui catel nu sta in invelis cat in personalitatea lui, practic la fel ca la oameni.
Ne plac si cateii de rasa, sa nu ne intelegeti gresit, dar ne place mult mai mult sa nu mai vedem catei amarati pe strada. Asa ca va rugam sa luati atitudine si sa sterilizati animalutul propriu cat si cel de langa bloc.
Multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si speram sa ne vedem in numar cat mai mare la urmatorul eveniment, cel de saptamana aceasta.